Winterclinic

Winterclinic

Zeer geslaagde en gezellige avond!

Dinsdag 26 januari vond de Winterclinic plaats voor de jeugd en de mini’s. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond! Iedereen heeft goed zijn/haar best gedaan en iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad.

Het begon met een clinic gegeven door Inez Heeling aan de mini’s. Zij hebben een leuk tikspel gedaan aan het begin van de clinic gevolgd door een circuit. Het was erg gezellig en de kinderen deden goed mee!

Na de clinic voor de mini’s was er een 2 tegen 2 toernooi voor de jeugd. De teams waren al ingedeeld en alle competitieteams werden door elkaar gegooid waardoor er gemengd gespeeld werd. Iedereen heeft 4 wedstrijden gespeeld en het was leuk om te zien dat iedereen er plezier in had en zijn/haar best deed.

De avond werd afgesloten met een clinic gegeven door Kees Bouter voor de jeugd. Kees heeft dit erg leuk gedaan! Hij heeft alles op het laatste moment nog moeten bedenken maar het was een zeer geslaagde clinic!!

Al met al was het een zeer geslaagde avond waarvan we allemaal genoten hebben! Ik wil alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor het meedoen en helpen. Zonder jullie had deze gezellige avond niet zo kunnen lopen!

Klik hier voor de foto's en een hier voor een filmpje

Lieneke van Wijk

Een reactie plaatsen