Wel/niet* tevreden over de uitslag

Wel/niet* tevreden over de uitslag

(* Streep door wat voor jou niet van toepassing is.)

Sleen HS 1- V.V.E '86 HS1:  (2-2)

Sleen had dit seizoen wel vaker een wedstrijd gespeeld zonder de spelverdelers Jan (Sibon en Stegen) met Harjo als vervanger, maar Harjo was de hele week ziek geweest en wat doe je dan? Er werd vóór de wedstrijd in de kleedkamer nog even met de gedachte gespeeld de speler op de rechtsvoorpositie telkens te laten spelverdelen, maar die gedachte werd al gauw verworpen en dus werd de halffitte Harjo voor de Ericaanse leeuwen gegooid.

De eerste set verliep bepaald niet naar Slener wens en ging met 17-25 naar de tegenstander. In de tweede set liep alles toch beter en werd er niet alleen fanatieker, maar ook preciezer gespeeld en werd de set met 25-19 afgesloten.

De derde set begon heel slecht en werd bij de stand 1-5 al een time-out aangevraagd. Het mocht niet baten en Erica had een heel lange servicebeurt.  Een tweede time out en wissel bij de stand 17-20 hielpen ook niet genoeg en deze set ging weer naar Erica met de stand 21-25.

Toen was Sleen weer aan de beurt, zou je denken en dat gebeurde ook. Sleen startte overtuigend en Erica kreeg geen grip op het spel en met een eindstand van 25-14 eindigde de wedstrijd in remise. Misschien had er iets meer in gezeten voor Sleen, maar met een niet fitte Harjo die het spel goed verdeelde, mag Sleen ook tevreden zijn met deze uitslag.

Een reactie plaatsen