Week v/d scheidsrechter

van 5 t/m 13 oktober 2013

De leukste week voor officials in de sport komt er weer aan!! Van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober 2013 is het wederom “Week van de scheidsrechter”. Al een aantal jaar vindt deze actie sportbreed plaats en de Nevobo ondersteunt dit van harte.

Als volleybalscheidsrechter is het goed niet op te vallen, juist dan heb je een prima wedstrijd gefloten. Dit staat haaks op hoe je als speler een wedstrijd in gaat. Deze doet het goed door juist de aandacht te trekken met bijv. zo hard mogelijk te smashen of door een geweldig mooie redding. Vanzelfsprekend krijgen dit soort acties veel positieve aandacht, en terecht. Dat maakt de sport zo mooi en daarvoor gaan we iedere week de hal in.

Maar geen mooie acties zonder die onopvallende, niet te verwarren met onbelangrijke, persoon op de bok. De persoon die geen aandacht wil tijdens een wedstrijd, maar het wel verdient voor en na een wedstrijd.

Zet jij jouw scheidsrechter in het zonnetje?
De “Week van de scheidsrechter” is een mooie gelegenheid om je scheidsrechters een keer extra waardering te geven.  Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft energie voor weer een mooi volleybalseizoen. Laat deze week niet ongemerkt voorbij gaan en maak er een fantastisch seizoen van, met elkaar!

En… ben je van mening dat jullie scheidsrechters een groter podium verdienen? Deel jullie leuke acties met foto’s of filmpjes via twitter: @volleybalnl of facebook: volleybalnl met o.a. vermelding van je verenigingsnaam en eventuele andere informatie over de actie. Dan delen wij jullie berichten en zetten zo jouw scheidsrechter in the picture op onze sociale kanalen!

Een reactie plaatsen