Wedstrijdschema online

Hallo leden van de VC Sleen,

Het nieuwe volleybalseizoen is inmiddels van start gegaan en dat betekent natuurlijk ook een nieuw wedstrijdprogramma voor dit seizoen! Het eerste deel (t/m december 2012) van het schema is al klaar en staat nu online. In het schema staan bij de thuiswedstrijden de tellers, scheidsrechters en de zaalwacht. Bij de uitwedstrijden staan de vertrektijden.(klik op lees meer !!)

THUISWEDSTRIJDEN
Vanaf de B-jeugd moet er tijdens thuiswedstrijden worden geteld. De senioren worden ook ingezet om (jeugd)wedstrijden te fluiten. Tot en met december betekent dat 1 á 2 x tellen of fluiten. Elk seniorenteam heeft tot en met december 1 keer zaalwacht. Dat betekent dat ze aan het begin van de middag helpen bij het opbouwen van de velden (45 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijden aanwezig zijn) en aan het eind van de wedstrijden er op letten dat alles weer netjes wordt opgeruimd.
Kijk goed in het schema wanneer je aan de beurt bent met tellen en/of fluiten. Wanneer je niet kunt moet je zelf ruilen met iemand anders uit je team. Deze wijziging wel graag even aan mij doorgeven, zodat ik weet wie er voor je invalt.
Voor sommige leden is het geheel nieuw om bijvoorbeeld een wedstrijd te tellen of wellicht een wedstrijd te fluiten, vandaar dat we in de eerste trainingsweken even langs komen om te kijken of er nog vragen zijn omtrent het invullen van een wedstrijdformulier of wellicht over het fluiten van een wedstrijd. Mocht dit zo zijn, aarzel niet en vraag!!! De B-jeugd die voor het eerst telt krijgt tijdens de trainingsavond instructie voor het tellen.
De eerste thuiswedstrijden zijn op 22 september a.s. Mocht je moeite hebben met het tellen of fluiten, dan ben ik die dag aanwezig in de sporthal om jullie hulp te bieden. Trek mij dan even aan de mouw als je graag hulp wilt, dan zal ik er voor zorgen dat ik of iemand anders je helpt tijdens de wedstrijd.
Voor de C-jeugd die voor het eerst competitie speelt: In principe ben je een half uur voor aanvang van de wedstrijd in wedstrijdtenue in de hal, tenzij de trainer anders met je overlegt.
Je hoort van de trainer wie je coach is en vervolgens zoek je op in de hal.
ZAALWACHT
Wanneer jouw team zaalwacht heeft, dien je drie kwartier voordat de eerste wedstrijden beginnen aanwezig te zijn in de sporthal. Alledrie de velden moeten dan klaar gezet worden met alle toebehoren, zoals: scheidsrechtersbok, telbord, etc. Let ook op de juiste nethoogtes, na elke wedstrijd dienen de nethoogtes ook weer aangepast te worden. Voor meer info omtrent de nethoogtes kijk dan bij Help! Ik moet fluiten.
UITWEDSTRIJDEN
Op het schema staan de vertrektijden, tenzij anders afgesproken met je team, is dat de vertrektijd vanaf de sporthal. Elk team maakt zelf een rijschema.
We hopen op een fantastisch volleybalseizoen en namens het gehele bestuur wensen we jullie heel veel succes!!!
 
Groet Alina

 

Een reactie plaatsen