Wederom drie punten

Wederom drie punten

VC Sleen MC2 – Smash MC3 ( 3 – 0)

Net als in de uitwedstrijd tegen Smash was ook deze wedstrijd een voorbeeld van hoe belangrijk techniek is. Deze basis heeft VC Sleen toch hoog in het vaandel staan en werpt dan toch keer op keerde vruchten af.

Toch was er bij de tegenstander dit keer in vergelijk met de vorige wedstrijd een stapje gemaakt met het drie keer overspelen en dit leverde een hele leuke wedstrijd op. Er zaten een paar hele mooie rally's tussen die met veel enthousiasme van het publiek werden ontvangen.
 
De eerste set werd overtuigend gewonnen met 25-15, waarbij er goed werd geserveerd en heel goed werd overgespeeld. Ook de tweede set was bijna een kopie van de eerste en werd gewonnen met 25-12. De laatste set verkeerde de meiden een beetje in dromenland of verslapte de aandacht enigszins, waardoor het toch nog spannend werd of Sleen deze set wel ging winnen.
 
Gelukkig werd er door de coach op een stand van 22-22 een time-out ingeschakeld waardoor de scherpte en de focus weer in het team werd hersteld. Sleen gaf nog 1 puntje weg, maar haalde 3e set uiteindelijk binnen met 25-23. Al met al een heerlijk dag op het sportcomplex van VC Sleen. Zaterdag zal een minder gemakkelijk tegenstander aantonen waar Sleen MC2 nu werkelijk staat.
 
Met sportieve groet
 
Karel Elegast.

Een reactie plaatsen