Waar een klein dorp groot in kan zijn..

Waar een klein dorp groot in kan zijn..

A meiden 5e van Nederland op NOJK

Zaterdag 16 maart was een spannende dag voor de A-meiden van de VC Sleen. Dit was de dag van de open Nederlandse jeugdkampioenschappen (NOJK).

 Om half 7 vertrokken de meiden richting Wijchen om hopelijk zo hoog mogelijk te eindigen. Om kwart over 7 vertrok er een bus vol met supporters, dus konden de wedstrijden beginnen!

De eerste wedstrijd begon om half 10 en werd gespeeld tegen Peelpush. Dit was een spannende wedstrijd die ook erg gelijk op ging. Sleen had moeite om op gang te komen, maar wist uiteindelijk goed op te krabbelen. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk verloor Sleen twee sets met 22-25 en dus was de eerste wedstrijd verloren.

Vol goede moed begon de tweede wedstrijd tegen Dynamo. Helaas was deze wedstrijd moeilijker dan de vorige en was Dynamo de betere ploeg. De eerste set werd met duidelijke cijfers verloren en dus wilden ze dat in de tweede set rechtzetten. Sleen begon sterk en nam een kleine voorsprong. Dynamo kon dit omzetten in een voorsprong naar hun kant en verloor Sleen zo ook deze wedstrijd met 2-0.

In de laatste wedstrijd wilden de meiden dan ook nog wel heel graag winnen of in ieder geval een set pakken. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen VCN. Ook hier begonnen de meiden erg sterk, met mooie ballen over en weer. Uiteindelijk verloren ze net de eerste set met 22-25. Dus nu proberen om een set te pakken en dat is ze gelukt. Deze set wonnen ze met 25-21!

Sleen is derde in de poule geworden, maar uiteindelijk vijfde van Nederland. Een prestatie om trots op te zijn dus!

Klik hier voor foto's,

 

 

 

 

Een reactie plaatsen