Voor het eerst gehele winst!

Voor het eerst gehele winst!

VC Sleen DS1 – Ritola DS1 (4 – 0)

Zaterdag hebben de dames 1 van Volleybalclub Sleen voor het eerst met 4-0 gewonnen. De tegenstander was Ritola dames 1, zij stonden op de laatste plek.

De tribune was zaterdagavond weer vol en iedereen had er zin in, maar Maaike Haan en Anke van der Vlag konden niet meespelen, gelukkig waren ze wel van de partij! De coaches waren Jaap Romeijn en Margriet de Jonge.

De eerste set begonnen we met Myrne Streunding, Anniek Siebring, Denise Knegt, Laura Siebring, Laura de Groot en Renée Houkes in de basis. In het begin ging het nog gelijk op, maar later speelden we stukken beter.
De eerste set werd gewonnen met 25-14.

De tweede set begonnen we met dezelfde spelers. In deze set gingen we goed van start en kwamen we snel op een grote voorsprong. Renée werd halverwege de tweede set gewisseld voor Maud Wester, die goed heeft ingevallen ondanks haar blessure. In deze set werd het 25-11.

In de derde set ging het ook redelijk goed, we begonnen met Myrne, Anniek, Laura Siebring, Denise, Laura de Groot en Marijke Wouters. Deze keer was Marijke geen libero. In deze set werd niet gewisseld en de stand was uiteindelijk 25-15.

Nu hadden we sowieso gewonnen, maar we wilden natuurlijk ook wel een keer met 4-0 winnen. Dat hadden we deze competitie namelijk nog niet voor elkaar gekregen.
Deze set kwam Renée er in voor Laura Siebring.
De laatste set begon een stuk rommeliger dan de andere 3 sets, dit gaf Ritola weer wat hoop om nog een setje te pakken. Hier hadden we geen behoefte aan en moesten we nog even hard werken om deze set ook binnen te slepen.. Gelukkig lukte dat en werd het 25-21!

Iedereen was blij met de 5 punten en we danken de toeschouwers voor de waves en de mini’s van de week voor het aanmoedigen!

Een reactie plaatsen