Vierdeklaswedstrijd

Vierdeklaswedstrijd

Sleen HS1 – VCM HS1 (4 – 0)

Als je denkt, zelfs weet, dat je in de derde klas thuis hoort, zou je daar ook iets van terug moeten zien in het spel in de vierde klas, maar zo gemakkelijk is dat niet.

Het is een Kunst om bijvoorbeeld tegen de tegenstander van de afgelopen zaterdag goed te spelen. En die kunst beheersten wij tegen VCM niet. Het was geen goede wedstrijd ook al werd die met 4-0 gewonnen en onze geblesseerde Jan (spelersnummer 7) zat op de tribune en hij gaf na afloop aan dat het niet goed was geweest voor zijn bloeddruk! Misschien gold dat ook voor coach Jan (spelersnummer 5), maar hij liet dat niet erg merken. VCM speelde niet geweldig en zat ook niet echt lekker in de wedstrijd waardoor zij nogal eens een opstellingsfout maakten die tot hun verbazing telkens door de goedfluitende Christa werd geconstateerd en bestraft. En of het nu aan hun betere of ons minder goede spel lag, weet ik niet, maar het was maar goed dat er geen vijfde set was, want die hadden we dan zeker verloren gezien het scoreverloop: 25 – 14 / 25 – 16 / 25 – 22 en 26 – 24.
We zien ons nu terug op de derde plaats met Dos drie punten meer, maar een wedstrijd meer gespeeld en Klaverblad bovenaan met vijf punten meer. Al met al spannend genoeg.

Een reactie plaatsen