Verlies voor hard werkend DS3

Verlies voor hard werkend DS3

V.C.R DS1 – VC Sleen DS3 (4 – 0)

Om half 6 vertrok dames 3 richting Ruinerwold voor de wedstrijd V.C.R DS1 – VC Sleen DS3. Inderdaad richting want al kletsende en in de veronderstelling dat we Grietje en Christa volgden zaten we midden in het centrum van Meppel.

Gelukkig op de “Margriet-Margriet” kwamen wij toch iets later dan gepland aan bij het sportcomplex van Ruinerwold. Direct maar omkleden want veel tijd was er niet voor een bak koffie. Bij het inslaan zagen wij het al: de dames uit Ruinerwold maakte hiermee wel een beetje indruk. Dit zagen we ook zeer zeker in de eerste set terug. Sleen liet zich echt uit het veld slaan. Na een flinke peptalk van coach Margriet op naar de 2e set.
De tweede set was absoluut geen kopie van de eerste set. Ook dames 3 liet zien dat ze erg goed kunnen volleyballen. Erg leuke combinaties en slimme en mooie ballen hebben wij gezien. Bij de stand van 18 -23 dachten wij de set in de knip te hebben, maar helaas dit pakte anders uit. Ruinerwold toonde karakter en kwam zeer goed terug door deze set met 26 – 24 te winnen.
Enigszins teleurgesteld maar vol goede moed starten wij aan de 3e set. Margriet gaf aan dat zoals we de 2e set speelden er nog zeker 3 sets te gaan waren.
De 3e set was een vergelijkbare set als de 2e, ook in deze set stond Sleen weer ruim voor maar verloor deze set met 28 – 26. Al handballend, voetballend en volleyballend gingen we op voor het laatste punt. Aan de scheidsrechter lag het niet: deze zag het verschil niet tussen deze sporten.
Helaas verloren wij de laatste set met 25 – 18.
In de kleedkamer kwamen wij wel tot de conclusie dat als er een goede scheidsrechter deze wedstrijd had gefloten we zeer zeker deze uitslag niet hadden gehad. Thuis wordt dit zeker een overwinning! Door dit verlies blijft DS3 op de 9e plaats in de ranglijst.

Een reactie plaatsen