VC Sleen MA1 – Volco MA1

VC Sleen MA1 – Volco MA1

BalWedstrijdverslag.jpg

Wedstrijdverslag VC Sleen MA1 – Volco MA1 (4-0)

We begonnen de wedstrijd vol goede moed!! Inmiddels stonden wij 5e en Volco 2e op de ranglijst.

 

 

De 1e set stonden in het veld: Hanneke, Femke, Elsbeth, Anniek, Laura en Denise. Op de bank hadden we Marijke, Myrne, Maaike en Myrthe. Door een goeie serves druk kwamen we al snel op een voorsprong.
We maakten weinig fouten en stonden zelfverzekerd in het veld. Aanvallend waren we ook erg sterk. Myrthe kwam erin voor Elsbeth en ook daarna werden er veel punten gemaakt door de serves.
Aan het eind kwam er wat onrust aan onze kant, maar hebben we toch met 25-23 gewonnen. 
De 2e set begonnen we gelijk weer sterk. We begonnen met: Hanneke, Femke, Myrthe, Anniek, Laura en Denise. We stonden de hele set voor maar toch bleef het spannend. Marijke kwam er in voor Myrthe en was vooral verdedigend erg sterk. Door ook serves druk van Volco kwam er wat paniek in het veld. Ook deze set gewonnen met 25-23.
De 3e set begonnen we met: Hanneke, Maaike, Femke, Anniek, Laura en Denise. De set ging moeizamer en ook de aanval aan onze kant verslapte iets. Door spannende rally’s aan het eind werd de set moeizaam gewonnen door Sleen met 26-24.
De 4e set was dezelfde opstelling als in de derde set. Hanneke begon met serveren en heeft er voor gezorgd dat er een stand van 8-0 op het scorebord stond. Volco maakte zelf veel fouten en zag het niet meer zitten. Door een sterke aanval aan onze kant gingen de punten hard. Deze set was Sleen duidelijk sterker dan Volco en er is dan ook verdiend gewonnen met 25-12.
We staan nu nog steeds 5e en gaan eigenlijk voor een plaats in de top 3. Het gaat steeds beter en we worden al steeds meer een team. Op naar de volgende wedstrijd! Deze wordt a.s. dinsdag gespeeld thuis om 18.30 uur tegen De Bevers.

 

Een reactie plaatsen