VC Sleen in de prijzen!

VC Sleen in de prijzen!

Sportverkiezing 2012

Tijdens de door de gemeente Coevorden georganiseerde sportverkiezingen 2012 is de VC Sleen maar liefst twee keer in de prijzen gevallen. 

Op zaterdag 17 november werden ’s middags al miniteam 1 en 4 van het afgelopen voorjaarsseizoen als sportkanjers in het zonnetje gezet, op het podium van theater de Hofpoort in het gemeentehuis.
’s Avonds bleek op hetzelfde podium dat ons huidig dames 1 team (als dames 2 kampioen van het seizoen 2011-2012) op de tweede plaats was gekozen, zij moesten, in de categorie “Sportploeg van het Jaar”, het team van de voetbalvereniging CSVC uit Coevorden voor zich dulden. 3e Werd het team van KSC uit Schoonoord.
Voor het oog van vele meegereisde VC Sleen supporters werd de organisatie van het 17e Randstad-beachvolleybaltoernooi winnaar in de categorie “Sportorganisatie van het Jaar”. Zij bleven daarmee voor de organisatie van het Masterspringen in Zweeloo (paardensport) en de Albert Eisingloop in Dalen (atletiek).
De organisatie van het 17e Randstad-beachvolleybaltoernooi wil hierbij alle vrijwilligers van het beach met deze zege complimenteren en bedanken.
Alle winnaars van harte gefeliciteerd!!!!
 
De VC Sleen wil ook de “Sportvrijwilliger van het Jaar”, de Slener Roelie Otten van harte feliciteren met zijn titel, zijdelings doet Roelie ook het één en ander voor de VC Sleen, Proficiat Roelie!
 
Klik hier voor de foto's
 

Een reactie plaatsen