VC Sleen in de catering

VC Sleen in de catering

JWF kapel in de sporthal.

Op zaterdag 12 maart was er dit keer geen volleybal maar kwam de  JWF kapel naar de Sporthal om daar op uitnodiging van Crescendo Sleen een concert te geven.
 

Weken van te voren werd er al vergaderd over hoe de catering in de Sporthal zou moeten voor (een verwachte) 400 of 500? gasten. Tja dat zijn wel erg veel gasten concludeerden Carolien en Andrea.
 
Samen met enkele Crescendo crews hebben zij het geheel doorgenomen en besloten er maar een “evenementencatering” op los te laten. Beide dames hebben het geheel uitgetekend en uitgewerkt, bestelling gedaan en vrijwilligers van de VC Sleen gevraagd te helpen. Gelukkig is de VC Sleen een hechte club en zo waren er al snel 12 dames die graag wilden helpen. En naast de catering vooraf en tijdens het concert was en natuurlijk gelegenheid om te genieten van de JWF kapel. Omdat de muzikanten van de JWF kapel gebruik van onze kantine maakten moesten we koffie en thee zetten in de theezetruimte van Gerrit bij de voetbal. Gerrit bedankt!!
 
Op zaterdag 12 maart om 10.00 uur kwamen Carolien en Andrea aan bij de sporthal waar al een enorme bedrijvigheid was van de crew van de JWF-kapel. Vol ontzag hebben ze de eerste minuten staan kijken om daarna toch maar de catering op te pakken. Tafels van de voetbal naar de hal (vv Sleen nog bedankt voor jullie medewerking), kleden erop en dan gaan bedenken hoe de verdeling voor de “drank” zou moeten zijn, voornamelijk uitgaan van veel koffie en een beetje thee, fris, bier en wijn natuurlijk.
Met ondertussen een uurtje pauze, stonden om 15.00 uur de tafels gereed, het fris en de snoep verdeeld en de planning op papier klaar.
 
De koffie pruttelde al volop toen de eerste hulptroepen arriveerden. Uiteraard had Joep (de Bouvrie) nog gezorgd voor mooie plantjes en potjes wat het geheel nog mooier maakte. Carolien, Joep en Andrea waren trots op het geheel.
 
Om 18.30 uur was de briefing van de hulptroepen en toen volgde het wachten op de eerste gasten. Doordat het rustig aan volliep konden we mooi even proefdraaien voor de pauze waarin in een half uur tijd 340 personen van een drankje voorzien moest worden. Maar dankzij Ingrid, Bijanca, Gea, Rolina, Agnes, Grietje, Margriet, Sandra, Jannie Ruinemans (van de handbalverenging), Afke, Joep, Christa, Ina, Carolien en Andrea bleek tijdens de pauze dat dit klusje in een klein kwartiertje geklaard was. Kortom: het liep gesmeerd, en dat voor een stelletje amateurs.
 
Om 22.30 uur  klonken de slotakkoorden van de JWF kapel en na een kleine toegift gingen de tevreden Sleeners naar huis en konden wij beginnen met het opruimen van de catering. Gelukkig hoefden wij dit niet alleen te doen want met behulp van de crew van Crescendo hadden we de boel weer snel opgeruimd.
 
Alles nog even terugzetten in de kantine en het geld kon geteld worden. Dit bracht (ondanks dat het geen uitverkochte zaal was) voor ons toch een bedrag op waar wij zeer tevreden over waren.
 
Al met al gingen we erg tevreden huiswaarts.
 
Allen hartelijk dank voor jullie goede en zeer gezellige bijdrage. 

Zie ook verslag Sleen.nu 

 

Een reactie plaatsen