VC Sleen DS1 – Zwaluwen DS1

BalWedstrijdverslag.jpgWedstrijdverslag VC Sleen DS1-Zwaluwen DS1

23 januari 2010, Sleen DS1 – Zwaluwen DS1 (4-0).

Vandaag was dames 1 na lange tijd weer compleet! Alhoewel compleet, Margriet en Erna konden niet mee doen vanwege blessures, maar met aanvulling van Hanneke waren we met 10 speelsters.

Toen we het veld opliepen bleek dat de tegenstanders al op “onze”  kant van het veld stonden. Maar doordat we niet begonnen met serves zijn we alsnog van kant gewisseld! Nadat we lekker ingespeeld hadden, kon de wedstrijd van start gaan.

De eerste set begonnen Afke, Wilma, Marjon, Martine, Annelieke en Christa. De eerste set ging Sleen goed van start, de dames waren duidelijk scherp en gebrand om te winnen. We maakten weinig fouten, de pass werd gebracht er werd een mooie set-up gegeven en de bal werd gescoord. Precies volgens het boekje! Bij een stand van 10 – 2 nam de tegenstander een time-out. Vanaf hier kwamen we in een dip, waardoor de tegenstander dichterbij kwam. Maar we wisten ons er weer uit te halen en wonnen de set met 25 – 19.

De tweede set bleven we staan want, never change a winning team. In het begin ging het wederom prima, tot we weer in een dipje kwamen. Maaike werd voor Christa gewisseld, en na een paar punten kwam er weer beleving in ons team. Waardoor we weer lekker gingen volleyballen. Deze set wonnen we met  25 – 16.

De derde set bleven we net zo staan als we geëindigd waren. Wederom hadden we onze ups en downs, maar doordat we volhielden en toch weer de voorsprong namen hadden we ook deze set gewonnen met  25 – 17.

Met de winst op zak besloot Joep om een aantal wissels in te zetten. De laatste set begonnen we met Afke, Wilma, Sanneke, Andrea, Christa en Maaike. Na een stroeve start kwamen onze dames weer in de wedstrijd. Door een sterke serves druk uit te oefenen, vooral door Christa, wisten we de achterstand goed te maken en wonnen we de laatste set ook met  25 – 16.

Het verlies van de vorige wedstrijd hebben we met deze wedstrijd weer goed gemaakt, waardoor we nog steeds gebrand zijn op het kampioenschap. Nu op naar de volgende wedstrijd tegen de koploper!

Een reactie plaatsen