VC Sleen DS1 – Thriantha DS2

VC Sleen DS1 – Thriantha DS2

Weer overwinning DS1

Op 20 november speelde VC Sleen  DS1 tegen Thriantha DS2. Als je naar de stand keek, was Sleen het verplicht om te winnen. Maar uiteindelijk werd het nog een spannende wedstrijd!  

 

In de eerste set liepen we al vrij snel een achterstand op, en zaten niet lekker in het spel. Er werden veel fouten gemaakt, en Thriantha profiteerde hier natuurlijk van. Na een paar goede serves werd Thriantha onder druk gezet, en maakten ook fouten, waardoor uiteindelijk de eerste set voor ons was (25-22).
In de tweede set kregen we als opdracht mee dat we meer ons eigen spelletje moesten spelen, en dat probeerden we dan ook. Na in het begin aardig gelijk op te gaan, namen we vanaf 17 punten weer het voortouw. Na weer een paar goede serves was de tweede set ook weer een feit (25-20), maar toch moest er nog wel wat gebeuren wilden we weer ons eigen spel spelen.
De derde set ging wel beter. Na een aantal wissels kregen we weer meer lol in het volleyballen, en dat kon je ook zien. Er werden mooie ballen gescoord en iedereen ging meer vrijuit volleyballen. Deze set hebben we dan ook gewonnen met 25-17.
De laatste set was het leukst om naar de kijken. We had sowieso al winst geboekt, maar waren vastberaden om Thriantha met een 4-0 verlies naar huis te sturen. Na in het begin al een aantal mooie afmakers te hebben gehad was het plezier helemaal bij ons, en iedereen had er lol in. Deze set was dus ook weer voor Sleen met een riante 25-14.

Sleen DS 1 draait mee in de top 3van de 1e klasse. We staan nu eerste, maar er komen nog pittige wedstrijden aan tussen de ploegen die in de top 5 zitten. De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 11 december om 18.30 uur. Publiek is altijd welkom!

Klik hier voor foto's gemaakt door Guido Hansman voor Sleenweb.
www.hansman-foto-en-beeldwerk.nl 
 

Een reactie plaatsen