Uitslag stratenvolleybal 2012

Uitslag stratenvolleybal 2012

Winnaars Oldengaerde en Schaapstreek

Afgelopen zaterdag werd alweer voor het 3e jaar het stratenvolleybaltoernooi georganiseerd.
Dit jaar streden er 3 herenteams en 15 mixteams om de titel.

Bij de heren werd er gespeeld in een driekamp. De teams speelden 2 keer tegen elkaar. Hier was de Oldengaerde duidelijk de winnaar.

De 1e halve finale bij de mixteams werd gespeeld tussen de Schaapstreek en de Molenbuurt. Hier was de Schaapstreek overduidelijk de winnaar. De 2e halve finale bestond uit de Vennebroekstraat en de Heirweg-Broekveldstaat (’t Zand). Dit was een spannende finale waar de Vennebroekstraat uiteindelijk aan het langste eind trok en er vandoor ging met de winst.
 
De finale ging tussen de Schaapstreek en de Vennebroekstraat. Dit was al snel een uitgemaakte zaak. De Schaapstreek ging er met gemak vandoor met de winst!
 
Dit jaar dus 2 winnaars. Bij de heren de Oldengaerde en bij de mixteams de Schaapstreek. En op een goede 2e plaats de Vennebroekstraat. Alle 3 de teams mochten aan het einde van het toernooi een heerlijke slagroomtaart van bakkerij van Veenen in ontvangst nemen.
Al met al een heel geslaagde avond waarbij spelers en publiek hebben genoten van spannende en sportieve wedstrijden!
Na afloop van het toernooi ging het feestje in de kantine van de sporthal nog even gezellig door onder begeleiding van DJ Joey D' Bass.
Via deze weg wil de activiteitencommissie van de VC Sleen iedereen bedanken.
 
Graag tot volgend jaar!
 

 

Een reactie plaatsen