Uitgebekerd

Uitgebekerd

Balen . . . .

Donderdag 2 december hebben wij de bekerwedstrijd gespeeld tegen Afbouw Rheeze Kangeroe DS2. Wij gingen de wedstrijd in met de hoop om verder te komen in de beker, maar tegelijkertijd waren wij in de positie om vrijuit te spelen omdat wij het lager spelende team waren.

 

Direct in de eerste set kregen wij in het begin 4 cadeautjes door 3x opstellingsfout en een techniekfout van de spelverdeelster. Dit haalde de Kangeroes uit hun spel en wij wisten hiervan te profiteren door uit te lopen. Het bleef uiteraard een spannende set maar wij wonnen deze met 25-19

In de tweede set werd het hele spel omgedraaid, wij waren deze keer degenen die fouten begonnen te maken door niet de pass bij Hanneke te brengen waardoor we niet direct konden scoren. Deze set was hierdoor snel afgelopen met een eindstand van 12-25 voor de Kangeroes.

Toen we de derde set in gingen realiseerden wij ons dat we deze set moesten winnen om nog kans te maken in de beker. Ook deze set ging het soms hard tegen hard en wij hadden moeite de bal op de grond te krijgen. Maar dit gold ook voor de Kangeroes, de uiteindelijke eindstand was 26-24 voor ons.

We wisten dat het in de vierde set moest gebeuren, dit was helaas niet het geval. We kwamen direct in het begin achter te staan en we hadden moeite om weer terug in het spel te komen. Veel eigen fout en we hadden niet de mogelijkheid om in één keer te scoren, dit leidde tot een eindstand van 18-25 voor de Kangeroes.

Voordat we de vijfde set in gingen herinnerde Joep ons er nogmaals aan dat wij niks te verliezen hebben en dat we lekker ons eigen spelletje moesten gaan spelen. Met dit gezegd te hebben begonnen we de 5e set. We kwamen weer achter te staan, en met een tussenstand van 4-8 wisselden we van kant. We stonden nu aan onze goede kant en waren gebrand om te winnen. We kwamen terug naar 10-12 maar konden het niet volhouden waardoor we deze set verloren met 11-15.

We balen ervan dat we uit de beker liggen, maar hopen aanstaande zaterdag wel de punten binnen te halen tijdens de competitiewedstrijd Tyfoon – Sleen.

Een reactie plaatsen