Topper met winst voor DS 2

Topper met winst voor DS 2

Punten mee naar Sleen in spannende wedstrijd

Zaterdag 10 maart was het zover. De spannende wedstrijd tussen de eerste en tweede plaats in de 1e klasse C, oftwel OSR DS1 tegen VC SLEEN DS2.
 

De hele week was de spanning al te voelen bij de meiden. Sommigen hadden voor zaterdag de wedstrijd al 's nachts in hun dromen gespeeld, anderen zaten 's middags om 2 uur al klaar in hun wedstrijdtenue… Eindelijk was het dan kwart voor 6. Tijd om te vertrekken richting Exloo met consumptiebonnen op zak die OSR zo gastvrij had uitgedeeld aan de inwoners van Exloo in de hoop op veel publiek, maar die wij ook hadden bemachtigd en zo in de kantine van Exloo voorzien werden van een gratis drankje. Dat begon dus al goed.
Tegen 19.00 uur zat de tribune vol met minstens zoveel publiek van Sleen als van Exloo en kon de wedsrtijd beginnen. In het begin van de eerste set werden de meiden wat overdonderd door de dames van OSR, maar al snel hervonden ze zich en trokken de stand weer gelijk. Luid aangemoedigd door het Slener publiek dat het publiek van Exloo ruimschoots overstemde won Sleen de eerste set.

Wil je weten hoe de rest van de wedstrijd verliep, klik dan hier.

 

Een reactie plaatsen