Toernooi verslag

Toernooi verslag

1e Jaap Romeijn Toernooi

Op zaterdag 17 september vond in de sporthal in Sleen het Jaap Romeijn volleybaltoernooi plaats. Dit toernooi bestond uit 3 verschillende poules. 's Ochtends waren de meiden A1 topklasse aan de beurt. Zij zaten bij Lycurgus en Tjoba in de poule. De A1 van dit seizoen is een heel nieuw team, dus het was een beetje wennen aan elkaar. Ze hebben 1 set gepakt in de twee wedstrijden, maar heel goed gespeeld. Knap voor een team dat heel erg aan elkaar moet wennen!

‘s Middags was het de beurt aan dames 1 en 2 uit Sleen, die allebei in de eerste klasse spelen. Ze zaten bij OSR in de poule, dit team komt uit Exloo. Allebei de dames teams uit Sleen hebben van OSR gewonnen, maar dames 2 trok aan het langste eind en won na een spannende pot ook van dames 1.

Het was ‘s middags ook de beurt aan Lycurgus, Donitas en Emlichheim (Duitsland), die allemaal in de top van Nederland en Duitsland spelen. Daar was het ook heel spannend en is het Emlichheim die uiteindelijk gewonnen heeft, Lycurgus is tweede geworden en Donitas derde.

Het was gezellig in de sporthal, met een verloting en veel lekkers in de kantine. Al met al een gezellig en vooral sportief toernooi!

Klik hier om de foto's te bekijken die zijn gemaakt door Elsbeth.

 

Een reactie plaatsen