Thuiswinst voor DS1

Thuiswinst voor DS1

VC Sleen DS1 – De Bevers DS2 (3 – 1)

Zaterdag 13 oktober speelde DS1 de wedstrijd tegen het 2edames team van De Bevers uit Lemelerveld. Op papier een moeilijke tegenstander aangezien ze op de 2eplaats stonden.

Om 18.00 uur verzamelden wij in de kantine waar we nieuwe kleding kregen van onze vaste sponsor Arno Assen van TIB te Sleen. Arno was er samen met zijn vrouw Linda en hun zoontje Joris om met ons op de foto te gaan. Na de uitreiking en foto van de nieuwe tenues hadden wij met Jaap de wedstrijdbespreking. Wij kregen allemaal onze “persoonlijke adviezen” en een opbeurende peptalk wat zeker heeft geholpen.

We begonnen, nadat we lekker waren warm gedraaid, de eerste set met: Anke, Laura S, Maaike, Renée, Anniek, Marijke (libero) en Myrne. Wij namen gelijk een flinke voorsprong door een goede opslagbeurt van Anniek. Deze voorsprong breidden wij uit door zeer variërend te spelen. Hierdoor wonnen wij deze eerste set met 25 – 21.

De 2eset  begonnen wij met hetzelfde team als waar we mee gestopt waren in de eerste set. Denise was er n.l. ingekomen voor Anke die aan het net erg goed speelde. Helaas begonnen wij deze set met een achterstand van 4 – 8. Gelukkig konden wij door veel aanvalskracht en goede motivatie deze set ook naar ons toe trekken. De 2eset wonnen wij ook met 25 – 21.

De beruchte 3eset begonnen we met dezelfde opstelling. Ook hier keken wij weer tegen een achterstand aan. Door een goede opslagserves van Denise konden wij deze set ook pakken met 25 – 21.

In de 4eset gooide Jaap de opstelling een beetje door elkaar. Het wennen aan elkaar ging een beetje lastig. Wij stonden achter met 16-24, wat wij nog konden beperken tot 20 – 25.

Wij willen namens het team langs deze weg Arno en Linda (Assen TIB) bedanken voor het nieuwe tenue. Ook het publiek zijn wij dankbaar voor de gezelligheid en enthousiasme. Graag tot een volgende keer. Op 3 november spelen wij weer thuis om 19.00 uur tegen Ritola DS1. Graag tot dan!

De overwinning werd gevierd in de kantine. Aangezien Maaike a.s. woensdag jarig is, had ze een heerlijke aardbeienkwarktaart gemaakt. Vooral het laatste stukje kwam goed terecht.

Een reactie plaatsen