Teleurstelling voor DS1

Teleurstelling voor DS1

VC Sleen DS1 – Oostermoer DS1

Na het verlies van vorige week (zie DS1 verliest)  waren we nu van plan zaterdag (05-02-2011) wel te gaan winnen, maar we wisten niet wat er gebeurde want; we verloren! Deze keer met 0-4!!

Zaterdag 5 februari speelden we tegen Oostermoer en O, wat hadden we er weer zin in. Hanneke was deze week lekker op wintersport dus gelukkig kon Myrne uit meisjes A1 ingezet worden als spelverdeelster.

Ik weet niet eens meer hoe de sets verliepen maar één ding is zeker er ging weinig goed. Vanaf het begin stonden we te kloten, de pass kwam niet aan waardoor Myrne het spel niet zo kon verdelen zoals ze graag zou willen. Toch konden we elke set wel op een voorsprong komen waardoor we weer moed kregen, maar toch elke set gaven we het weer weg.

De eerste set verloren we met 20-25 en de tweede, derde en vierde set verloren we met 23-25. Het zat wel dichtbij elkaar maar het is gewoon onze eigen domme schuld geweest door niet uit te pakken. Maar eerlijk is eerlijk, Oostermoer was verdedigend gewoon erg sterk waardoor wij niet rechtstreeks konden scoren.

Tijdens en na deze wedstrijd waren we zichtbaar aangeslagen en wisten niet wat ons overkwam. We hebben het gewoon weggegeven en bij deze het kampioenschap vaarwel gezegd. Vanaf nu gaan we gewoon lekker ballen en de druk om kampioen te worden is er niet meer. Natuurlijk blijven we voor de winst gaan en proberen alsnog zo hoog mogelijk te eindigen dit seizoen.

 

 

Een reactie plaatsen