Teamindeling en voorlopig trainingsschema

Vanaf 6 mei trainen we met de nieuwe teamindeling

We gaan vanaf volgende week ( 6 mei) met de nieuwe teamsamenstelling trainen. We hebben dan nog een aantal weken de tijd om te kijken of iedereen zo veel mogelijk op de goede plek zit. klik hier voor de teamindeling

De miniteams worden na de zomervakantie ingedeeld.Zij krijgen 8 mei nog een aparte mini-nieuwsbrief. De mini's die naar de C's gaan staan wel in het schema en gaan vanaf volgende week met hun nieuwe team meetrainen.

Klik hier voor het voorlopige trainingsschema. Let op dit is een tijdelijk schema. Dit heeft te maken met het feit dat er een aantal trainers vertrekt en we nog met nieuwe trainers in gesprek zijn of dat deze nog niet beschikbaar zijn. Gelukkig hebben we de huidige trainers bereid gevonden om nog 2 of 3 weken dit op te vangen.
Daarna zal er een nieuw trainingsschema met de nieuwe trainers  worden geplaatst.
De laatste training van dit seizoen is op 12 juni. (de mini's iets eerder)

Mensen die hebben aangeven te gaan stoppen  en dus niet meer in het schema staan zijn natuurlijk van harte welkom om tot 12 juni mee te trainen met hun (oude) team. Wel graag de laatste training je spullen (tassen, trainingsshirts + wedstrijdkleding schoon inleveren bij je trainer of bij Andrea Streunding (Dopheide 17 Sleen)

Willen de aanvoerders volgende week de ballentassen en de spelerskaarten van hun team inleveren op de training? Kleding hoeft niet. Dat is vorig jaar allemaal nog gecontroleerd en wordt daar waar nodig na de vakantie geruild.

Mochten er opmerkingen of vragen zijn over de indeling dan kun je volgende week terecht bij je trainer of bij iemand van de TC ( Margriet, Afke of Ton).

vriendelijke groet,
Bestuur, Jeugdcommissie en Technische Commissie

 

Een reactie plaatsen