Supportersbus naar…

Supportersbus naar…

Lycurgus – ARBO Rotterdam

Zondag 5 februari is er een bus vol supporters van de volleybalclub afgereisd naar Groningen, om daar een wedstrijd van Lycurgus te gaan bekijken. Dit ten eerste omdat het natuurlijk geweldig is om zo’n wedstrijd mee te maken, maar het belangrijkste is natuurlijk om oud speler van Sleen, Wytze Kooistra, aan te moedigen !

Gewapend met zakken snoep, flesjes drinken en muziek is iedereen de bus ingestapt en een uur later stonden we in de zaal te kijken hoe de mannen zich aan het warm spelen waren. We werden warm onthaald en Wytze nam direct de tijd om de jongste leden te voorzien van een handtekening. Enige tijd later begon de wedstrijd, die niet heel spannend (binnen drie kwartier klaar), maar wel spectaculair was !
Onze fanatieke Sleen supporters lieten zich uiteraard horen en ik geloof dat we VC Sleen wel even op de kaart hebben gezet daar. Na de wedstrijd was er nog gelegenheid om foto’s te maken en om handtekeningen te vragen. Ook werd er nog een groepsfoto gemaakt met het hele team van Lycurgus en de supporters vanuit de club! Om 18:30 vertrok de bus weer richting Sleen.
Na een paar bonusrondjes over de rotonde en luid gezang vanaf de achterbank van de bus was dit een erg geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar !

Er zijn zoveel foto’s gemaakt, dat het leuk is om die allemaal te verzamelen en op de site te zetten. Dus mocht u nog foto’s hebben, stuur ze dan naar redactie@vcsleen.nl !

Klik hier voor de foto's of ga naar het fotoalbum van 2016-2017

 

Een reactie plaatsen