SPEEL, SPORT, BEWEEG EN GENIET MEE

SPEEL, SPORT, BEWEEG EN GENIET MEE

Het sport- en speelterrein Sleen is klaar.

Na een intensieve periode van overleg, plannen maken en uitvoering is het multifunctioneel veld klaar om gebruikt te gaan worden door de inwoners van Sleen en omgeving.

Tijd dus om een feestje te vieren. Op zaterdag 5 september vindt de feestelijke en officiële opening plaats. Daar willen we graag jong en oud bij betrekken. Vanaf 10 uur zullen er tal van clinics, demonstraties en doe-activiteiten plaats gaan vinden. Leuk om naar te kijken, maar nog leuker is het om zelf nog even mee te gaan doen aan een partijtje beachvolleybal, beachhandbal of voetbal.

Bij deze nodigen we jou uit om deze openingsdag mee te maken. De gehele dag van 10 tot 16.00 uur ben je welkom om mee te doen of om te kijken naar alle sportieve acties. De officiële opening is om 12.00 uur. Wij zouden het fijn vinden als daarvan zoveel mogelijk mensen getuige zijn.

Naast het sportieve gedeelte zal het geheel omlijst worden door tal van andere activiteiten met o.a. promotiestands, muziek en eten en drinken. Nadere info over het definitieve programma staat binnenkort op SleenWeb.

Graag zien we jou op zaterdag 5 september!