Spannende finales

Van de activiteitencommissie

Afgelopen zaterdag werd er voor het 2de opeenvolgende jaar het stratenvolleybaltoernooi georganiseerd.
Dit jaar streden er in 4 poules alleen maar mixteams om de titel.
In poule A ging de winst naar het ’t Haantje. In poule B was de winnaar Schaapstreek, in poule C de Rhebruggenstraat en in poule D tenslotte Diphoorn.

Deze vier poulewinnaars zorgden voor twee spannende halve finales. De halve finale bestond uit 2 sets van 8 minuten spelen. De winnaar van de halve finale ging door naar de finale.
Diphoorn ging de strijd aan tegen de Schaapstreek. Deze wedstrijd werd met 2 sets gewonnen door Diphoorn.

De tweede halve finale werd gestreden tussen de Rhebruggenstraat en ’t Haantje. Deze teams waren erg aan elkaar gewaagd. Aan het eind van de wedstrijd hadden beide teams 1 set gewonnen en een gelijk aantal punten!
Daarom werd de wedstrijd verlengd met 5 minuten extra speeltijd. In de verlening trok de Rhebruggenstraat aan het langste eind.

Diphoorn en de Rhebruggenstraat hadden zich dus geplaatst voor de eindstrijd. Het begin van deze wedstrijd was erg spannend. De 1e set gingen de teams gelijk op, maar werd op het nippertje gewonnen door de Rhebruggenstraat. De 2e set werd redelijk gemakkelijk gewonnen door de Rhebruggenstraat.
De winnaar van dit jaar is dus de Rhebruggenstraat! Van harte gefeliciteerd!
En Diphoorn een hele sportieve 2e!
De winnaars mochten aan het einde van het toernooi een heerlijke slagroomtaart van bakkerij van Veenen in ontvangst nemen.

Al met al een heel geslaagde avond waarbij deelnemers en publiek hebben genoten van de spannende en sportieve wedstrijden. Helaas toch nog een klein ongelukje, aan het begin van de avond kreeg een speelster uit Erm een bal verkeerd op haar vinger. Ze kwam later terug met haar hand in een gipsspalk. Wij wensen haar een voorspoedig herstel!

Via deze weg wil de activiteitencommissie van de VC Sleen iedereen bedanken.
Graa tot volgend jaar!

Klik hier voor de foto's

Een reactie plaatsen