Soms zit het mee, soms zit het tegen…

Soms zit het mee, soms zit het tegen…

VC Sleen MC1 – Flash/Veendam MC1 (0 – 4)

Met Sinterklaas die het land binnen komt is het grote geven weer begonnen. Ook MC1 wilde graag bijdragen aan de traditie van Sinterklaas en dus werd er deze week met 0-4 verloren.

Was het terecht? Ik denk van wel, de verdediging van Flash zat goed in elkaar en vooral de dame met rugnummer 2 droeg bij aan een stevige overwinning. Er is flink geknokt door onze meiden, maar helaas mocht dit niet baten. We hebben mooie reddingen gezien van onze dames, maar soms is het ook wel eens goed om te verliezen om weer met beide beentjes op de grond te komen.
 
Trouwens heb ik wel iets bijzonders gezien, er stond namelijk een team op het veld waarbij zowel gewonnen als verloren punten met elkaar gedragen werden en waarbij er voor elkaar door het vuur werd gegaan. Dit is het soort mentaliteit wat zo belangrijk is, niet alleen voor jezelf maar vooral voor je team en coach.
 
Op naar de volgende wedstrijd is op 1 december tegen VKM in Muntendam, waarbij ik hoop dat we tegenstander zonder dubbeltje op zijn kant kunnen laten zien hoe mooi en als team spelen.
 
Groeten
Simon Driepunter 

Een reactie plaatsen