Smash MB2- Sleen MB1

Smash MB2- Sleen MB1

BalWedstrijdverslag.jpg Wedstrijd verslag Smash MB2- Sleen MB1 op 8 januari 2010.

Op een winterse vrijdagavond , moesten de meiden van Sleen B1 spelen tegen Smash B2 in Beilen. Laura uit C1 mocht met ons mee doen omdat Melissa niet kon. Een min puntje van de blauwe hal in de Drenthehal is dat er geen tribune is. Dus al het publiek moest op de banken
                                        naast het veld zitten.

De eerste set begonnen we met Floor en Laura uit C1 aan de kant. Het verliep deze set niet helemaal soepel. Uiteindelijk is het 13-25 geworden voor Sleen.
De tweede set ging wel goed. Deze set begonnen we met de beide Laura’s aan de kant. Bij 03-16 ging Lieneke er uit. Laura uit C1 kwam er voor haar in. Er was toen een mooie en lange serie opslagen aan de gang van Renée. Uiteindelijk is deze set geëindigd met 08-25 voor Sleen.
De derde set begonnen we met Laura uit C1 en Ylona aan de kant. Het ging heel erg goed deze set. Ook in deze set was er weer een mooie serie opslagen dit keer van Lieneke. Er waren twee wissels. Bij 03-16 kwam Laura uit C1 erin voor Marijke. Maar ook bij 03-18 was er een wissel. Ylona kwam erin voor Renate. Uiteindelijk werd het deze set 06-25 voor Sleen. De eindstand is dan ook 3-0 voor Sleen. Tevreden over het goede en mooie spel zijn wij terug naar Sleen gegaan.

De meiden van B1

 

Een reactie plaatsen