Smaak der overwinning

Smaak der overwinning

VC Sleen MC1 – Volco MC1 (4 – 0)

Als ouder moet je je soms in rare bochten wringen om naar beide kinderen te kunnen kijken, maar een en ander is toch gelukt. Terwijl op veld 2 MC 2 hun wedstrijd begonnen was, stond ook MC1 klaar om te beginnen.

Voor deze wedstrijd nemen we 100 gr inzet, 250 gr techniek, 3 eetlepels smashen, een vleugje 3 x overspelen, een snufje geluk en natuurlijk maken we dit recept voor de overwinning af met een wolkje enthousiasme en een handvol gepassioneerd coachen. Het gerecht daarna 60 minuten laten pruttelen en als het goed is haalt u er een heerlijk 4 – 0 uit.
 
Ik heb me uiteraard moeten concentreren op twee wedstrijden maar aan de reacties op de tribune en enorme pittige start waarbij de stand al snel op 5 -0 stond in de eerste set was, speelde de meiden echt goed. Heel veel dingen lukte ook, blokken, sprong serve, smashen, niets was te dol. Wat dat betreft is het echt heel mooi om de stappen progressie te zien.
 
Dit is een goede opmaat voor de volgende wedstrijd die in Beilen gespeeld gaat worden tegen Smash, want dan zal hetzelfde recept worden gebruikt en hopen we wederom het zoet der overwinning te mogen proeven.  Deze wedstrijd werd in ieder geval met succes gewonnen met de setstanden: 25-08, 25-16, 25-21 en 25-11.
 
Met vriendelijke groet
 
Simon Driepunter

Een reactie plaatsen