Sleen miniteam 5 kampioen!

Sleen miniteam 5 kampioen!

Mini 5 kampioen.jpg

Zaterdag 19 december werden de laatste inhaalwedstrijden door de mini’s gespeeld. De sporthal van Schoonoord bleek beschikbaar om het afgelaste toernooi van 21 november in Schoonebeek in te halen.De miniteams 1, 3 en 5 van Sleen moesten nog in actie komen, net als een aantal vrijwilligers van VC Sleen die hebben meegeholpen om de wedstrijden door te kunnen laten gaan.

En daar was een reden voor! Team 5 had, samen met nog twee teams, kans om kampioen te worden.
Omdat er in hun poule één team niet kwam opdagen, hoefde Sleen 5 maar één wedstrijd te spelen. Deze moest wel gewonnen worden! Gelukkig lukte dat. Uit navraag van de precieze spelregels bleek dat ons team toen al kampioen was. We hebben toch vol spanning nog naar de laatste wedstrijd in de poule gekeken. Vlak voor het einde van die wedstrijd hebben we tegen onze meiden gezegd dat En Bloc kampioen zou worden, maar dat wij ook kampioen waren! Twee kampioenen in één poule. Met luid gejuich werden de medailles in ontvangst genomen. Er was nog een traktatie van de jeugdcommissie en onderling werden cadeautjes uitgedeeld.
Anna, Floor, Floor, Leanne, Linda, Manon en trainster/coach Myrthe: Gefeliciteerd en heel goed gedaan!
 
Dit betekent dat maar liefst drie van de vijf miniteams van VC Sleen kampioen zijn geworden! Een hele knappe prestatie. In januari begint de volgende competitieronde. Daaraan doet Sleen met zes miniteams mee. Hopelijk hebben we dan net zoveel plezier en succes met elkaar.
 

(klik op de foto voor een vergroote weergave)

Een reactie plaatsen