Mini 4 kampioen!

Mini 4 kampioen!

kampioensschap_2009_034.jpg Nadat Mini 2 twee weken geleden al kampioen zijn geworden, was het nu de beurt aan Mini 4.
Na een bloedstollend scenario zijn de meiden van Sleen 4 en hun coach Elsbeth zaterdagmorgen 5 december kampioen geworden. Heel officieel waren ze bij voorbaat al kampioen, maar dat was geen reden om de zenuwen toch een flinke rol te laten spelen…
 

 
De eerste twee wedstrijden werden hopeloos verloren. Kreten als "teveel kriebels in mijn buik" en "ik voel me niet helemaal lekker," waren niet van de lucht.
Hier en daar werd zelfs een traan gelaten.

Om toch met een goed gevoel echt kampioen te worden, schaarden zich bij de derde en laatste wedstrijd evenveel coaches (al dan niet alias fotograaf) langs de zijlijn als dat er speelsters in het veld stonden. Op die manier hebben we met elkaar de "kop d’r veur!" gehouden. Deze laatste wedstrijd werd dan ook gewonnen en toen was het feest compleet!

Coach en kinderen kregen medailles en een traktatie van Afke namens de jeugdcommissie en een roos van de ouders. Na een stevige borrel in de kantine van de sporthal in Klazienaveen, zijn we naar Sleen vertrokken. Daar hebben we de familie Schut met een bos bloemen bedankt voor hun sponsoring. Op hun beurt gaven Jos, Jacqueline en Romy Schut een lekker gevulde bidon aan de kinderen. Heel leuk! Als laatste hebben we het kampioenschap gevierd bij Peter in de Happerei. Ieder heeft gegeten en gedronken wat hij/zij wilde en daarmee kwam er een einde aan het kampioensfeest van dit gezellige team met dito aanhang.  

Astrid, Daphne, Elsbeth, Inessa, Jorien, Lotte en Miranda: Jullie zijn toppers!

Meer foto’s zijn te zien in het foto album.

Nog meer kampioenen ?? Misschien wel!
Mini 5 hoopt namelijk op 19 december kampioen te worden in Schoonoord.

Een reactie plaatsen