Sleen MC1 verstevigt positie

Sleen MC1 verstevigt positie

Thriantha MC2 – VC Sleen MC1 (1 – 2)

Scherp blijven in de sport is een hele kunst, zo ook bij de leeftijdscategorie van onze C1. Gezeten op de "enorme" tribune in de Sporthal van VC Thriantha, zagen de trouwe supporters van ons meiden team dat de eerste twee sets vrij eenvoudig naar Slener zijde gingen.

De eerste set was een welverdiende 15-25, met goed spel, rust en prima opslagen.
Voor de tweede set werd er gewisseld om iedereen evenredig te laten spelen en begon men de tweede set met volle inzet om het goede spel van de eerste voort te zetten. Met vertrouwen werd ook deze tweede set met 15-25 in de tas gestopt om mee naar huis te nemen.

De derde set zou een formaliteit moeten worden, maar dat liep net even iets anders. Of het kwam door het afwijkende tijdstip van 18.30 spelen of er was iets in de flesjes gedaan, maar de derde set werd helaas onnodig verloren met 25-12. Zelfs het patatje met, aangeboden bij winst  bij de stand van 22-12 mocht niet meer baten om er 3-0 van maken. Al met al weer een ervaring en een wijze les rijker, want hoe je het ook wendt of keert, met verbazing, bewondering en gepaste trots kijken wij elke week weer hoe leuk ze het met elkaar hebben. Want dat ze plezier hebben straalt er elke week weer vanaf en dat je dan ook nog bijna elk weekend wint is mooi meegenomen.
Meiden jullie hebben weer een prima teamprestatie neergezet.

 

Fijne Sint Maarten en aankomende zaterdag spelen we weer thuis tegen VVO uit Oosterhesselen, dus we rekenen op uw komst. 

 

 

Een reactie plaatsen