Vonk MB2 – VC Sleen MB2

Vonk MB2 – VC Sleen MB2

BalWedstrijdverslag.jpg Wedstrijdverslag  Vonk MB2 – VC Sleen MB2

Het is 10.30 uur en de meiden zijn er klaar voor….denken we. We hebben 2 speelsters mogen lenen en die hebben hun spelerskaart niet gekregen. O jee, en nu? Naar het huis van Laura, maar helaas, die is niet thuis en heeft waarschijnlijk de kaarten in de tas zitten………….

Voor de zekerheid bellen we naar de coach van C1, want daar hebben we immers 2 meiden van mogen lenen. Blijkt dat de kaarten daar gewoon liggen, dus allemaal snel in de auto, langs de Heirweg en op naar Coevorden.
Gelukkig is er voetbal in de hal, dus hebben ze nog alle tijd om zich om te kleden. Iets later dan gepland kunnen ze dan eindelijk van start. Ze beginnen goed, spelen lekker 3x en er komen zelfs leuke aanvallen uit. Ook weten ze regelmatig een bal te redden. De tegenstander baalt hiervan en er komt een time-out. Ze staan voor met 11-5. Na de time-out weten ze toch in punten voor te blijven, maar als ze de 20 passeren is het gebeurd. Ze verliezen de concentratie en ook de 1e set met 25-22.
De 2e set was vergelijkbaar met de 1e. Onze invallers doen erg leuk mee en het deert hen niet dat dit veld stukken groter is. Myrthe weet zelfs met gemak de bal bovenhands te slaan!! We gaan redelijk gelijk op, maar weer als we de 20 passeren is het gedaan met de wedstrijd. Er worden veel fouten gemaakt, niet gekeken naar de bal en we doen maar wat. Resultaat: verloren met 25-23.
Niet getreurd, we hebben nu 2 sets laten zien dat we aardig kunnen volleyballen en gaan weer in het veld staan. Helaas is de concentratie weg, hebben we bijna allemaal een zuur gezicht, zijn we niet blij met gescoorde punten en het lijkt erop dat we geen zin meer hebben. Toch hebben we deze set niet superdik verloren 25-16, maar het was wel een wedstrijd waarin de meiden hebben laten zien dat ze goed 3x kunnen spelen, dat ze op veel ballen hebben gelopen en dat er ook lekker is aangevallen.
Dat we dan met 3-0 verloren hebben is jammer!!

 

groetjes Astrid,
Coach meisjes B2

Een reactie plaatsen