Sleen H1 – Fama H2

Sleen H1 – Fama H2

Pieken en dalen . . .

Zaterdag 11 december: Sleen H1 – Fama H2
Na een teleurstellende training afgelopen donderdag, waar het nog wel een beetje aan inzet en coördinatie ontbrak, begonnen wij vol goede moed aan de wedstrijd tegen Fama uit Smilde.

Op een slechte generale volgt doorgaans een goede uitvoering, toch?

De bank was goed gevuld (3 mogelijke wissels), iedereen was meer of minder fit, Jan Sibon had het coachen op zich genomen, alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd met de mogelijkheid om wat punten binnen te halen, dachten we.

De eerste set verliep eigenlijk best prima, veel inzet van zowel Sleen als Fama. We zaten erg goed in de wedstrijd, de overwinning (25-20) was in onze ogen verdiend en dit smaakte naar meer.

De tweede set liep toch wel een beetje anders, Fama was duidelijk uit op een revanche, en scoorde punt na punt. Time outs en de nodige wissels aan de Sleen zijde konden hier geen verandering in brengen, de set ging helaas aan onze neus voorbij; 15-25.

Gauw vergeten en vol goede moed aan de derde set begonnen, een set waar Fama liet zien, dat ze goede opslagseries en ook veel slim gespeelde ballen in hun mars hadden. Vaak net op de 3 meter lijn en evenzo vaak een (klein beetje) te trage reactie van Sleen.

Af en toe konden we toch nog wel even pieken, maar dat was niet genoeg om de laatste set te winnen, eindstand 22-25.

Al weer een wedstrijd met veel pieken en dalen, het is voor ons schijnbaar erg moeilijk om een constant niveau te handhaven.

Maar ach, we zijn nog jong, dat leren we op den duur nog wel;  Als we wat langer volleyballen en wat meer wedstrijdervaring opgedaan hebben misschien??

Een reactie plaatsen