Scheidsrechter informatieavond

Hallo leden van VC Sleen,

De kop is eraf: wedstrijddag 22 september zit er weer op. De eerste wedstrijden zijn gespeeld en gefloten. Sommige scheidsrechters floten fluitend hun –tigste wedstrijd, anderen zaten met spanning voor de eerste keer op de bok. En hoe je het ook wendt of keert: fluiten kan leuk zijn, maar blijft vaak spannend.

 
Gaat het wel goed? Om je daarbij te helpen, kun je op de site van de club ‘Help, ik moet fluiten’ aanklikken. Maar wij kunnen ons indenken dat je graag uitleg over en toelichting op verschillende scheidsrechtersdingen wilt. In februari van dit jaar hebben wij een paar klassikale bijeenkomsten in de kantine gehouden en daar was toen veel belangstelling voor. Dat willen wij nu weer doen, aangezien we nu het nieuwe seizoen weer ingaan en er vast nog onduidelijkheden en vragen zijn bij jullie.
 
Reageeer zo spoedig mogelijk naar alinahensens@gmail.com  wanneer je interesse hebt in een informatie-avond omtrent het scheidsen en/of tellen, en:
1.      Geef je naam door en je leeftijd;
2.      Schrijf bij welk team je speelt;
3.      Welke avond(en) je kunt (alle avonden die je kunt opgeven, s.v.p);
4.      Wat zijn jouw vragen omtrent het tellen en/of fluiten?
 
We willen graag in de week van 10 oktober starten met de avond(en), graag ontvangen wij dan ook zeer spoedig jullie aanmelding en jullie opmerkingen/suggesties/etc.
 
Geef vooral ook data door die je in en na deze week nog 's avonds kunt, gaan wij kijken welke avonden wij hiervoor gaan inplannen!
Wij zijn graag jullie aanmeldingen en reacties tegemoet!!!
 
Met vriendelijke groet,
 
Hedzer van der Kooi, scheidsrechtersbegeleider
Alina Hensens, scheidsrechterscontactpersoon

 

Een reactie plaatsen