Recreanten kampioen.

Recreanten kampioen.

Gefeliciteerd!

9 april de kampioenswedstrijd van onze recreanten in Veenoord bij En-Bloc. De statistieken geven aan, dat er met 4-0 gewonnen moet worden om zeker te zijn van het kampioenschap. 

De naaste concurrent Tjoba kan Sleen dan niet meer inhalen in hun laatste wedstrijd aankomende maandag. Met vrijwel heel dames 3 zijn we afgereisd naar Veenoord. Ook familie en het bestuur is vertegenwoordigd op de tribune.

Met de nodige zenuwen start de 1e set. Helaas moet Linda aan het begin van deze set geblesseerd het veld verlaten, maar het team herstelt zich goed van deze schrik. De 1e set is overduidelijk voor Sleen met een stand van 20-9. De 2e set start Sleen voortvarend met een opslagreeks van Femmie van maar liefst 10 punten. Er wordt vaak 3x overgespeeld en leuk aangevallen. De 2e set is ook binnen met 20-5. Nog 2 sets te gaan… De 3e set begint weer met goede servicedruk en goed spel. Eindstand 20-5. De zenuwen lijken  inmiddels onder controle of toch niet? In de 4e set gaat het gelijk op en komt En-Bloc voor te staan. Coach Jan ziet zich genoodzaakt tot zijn 1e time out van de wedstrijd. Helaas lukt het het team niet om het goede spel van de eerste sets terug te krijgen en wordt de set verloren  met 14-20.

En dan… volgt er overleg met team en publiek. Zijn we wel/geen kampioen? Voor de statistieken het volgende: Tjoba moet aankomende maandag met 4-0 winnen om gelijk te komen met Sleen. Vrouwelijke  logica volgt en dan hier de onnavolgbare, maar terechte conclusie: Tjoba moet eerst nog maar eens 4 punten halen maandag en als ze dat al doen dan staan we gelijk en zijn we samen 1e en dus nu al kampioen!!!!

RECREANTEN VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!

Klik hier voor de foto's

Een reactie plaatsen