Respect

Respect

MC3 Smash – MC2 Sleen  (0 – 3)

Met een indrukwekkende toespraak en een time-out van stilte heeft MC2 samen met 7 andere spelende teams de veel te jong overleden speelster van Smash Loretta Boomherdacht, we wensen haar familie en Smash alle sterkte toe.

Mocht u nog niet van MC2 gehoord hebben dan denk ik dat u dit seizoen wel eens naar een team kunt kijken dat aanspraak gaat maken om in de top van deze poule mee te draaien. Het team bestaat dit jaar uit een aantal tweedejaars C's aangevuld met een aantal mini's en het gaat eigenlijk geweldig. Met de techniek als basis, waarbij drie keer spelen heel belangrijk is werd er vorige en ook deze week met 0-3 gewonnen en staan de dames nu bovenaan. Dat dat natuurlijk niets zegt, weet ik als geen ander, maar het is natuurlijk wel een lekker begin. En bovenal straalt het spelplezier ervan af.

Alle drie de sets werden vrijdag met overtuiging gewonnen met 19-25, 10-25 en 14-25, waarbij de tegenstander helaas niet verder kwam dan de bal direct weer terug over het net te spelen. Alle ouders hebben dit keer weer enorm genoten van de meiden, dat gaan we komende zaterdag weer doen.

Met sportieve groet

Karel Elegast

Een reactie plaatsen