“Miniverslag” DS1

“Miniverslag” DS1

Mini 3 bij DS1, 26 maart 2011

Een paar maanden geleden kwam het idee op tafel om iets te organiseren voor het mini-3M (dream)-team van Sleen. Waarom?? Omdat het zo’n leuk, gezellig en enthousiast team is! Reden genoeg dus om iets voor deze meiden te gaan doen.
 

Wat is er dan leuker dan om met dit team bij hun eigen trainsters te gaan kijken ? Hun trainsters, Elsbeth en Myrthe, spelen in DAMES 1 dus onderschat hun niet….

Nu nog een datum.Wanneer spelen ze in Sleen ? Dat was dus 26 maart j.l. om 18.30 uur.
Ze moesten spelen tegen Emmen ’95. Gezien de stand kon dit wel eens een mooi duel worden met de winst in het vooruitzicht. Het was voor ons allemaal een beetje moeilijke tijd. Het is dan in menig huishouden etenstijd,tja…  Maar niet getreurd,Marjolijn Heijse kwam met het geweldige idee om bij hun thuis de “ overheerlijke-zelfgemaakte-pannenkoeken” van Jochem te komen etenEen top-idee met als resultaat dat alle meiden in een “kampioens-stemming” kwamen,zo uitgelaten. Jochem had zo’n beetje de hele middag in de keuken gestaan om een BERG pannenkoeken te bakken. En inderdaad,ze smaakten prima !! We kwamen er niet helemaal doorheen maar het was wel een goede bodem voor een gezellige avond.

Inessa kwam met een mooie oranje pruik binnen en in no-time waren er 4 met een oranje pruik. Klasse idee Inessa ! Verder gekleed in het wedstrijdshirt van de fam,. Schut,een trainingsbroek en sportschoenen gingen de meiden richting de sporthal. Daar waren een aantal zitplaatsen gereserveerd (bedankt Sandra). Daar aangekomen keken,o.a. Elsbeth en Myrthe, verrast op. Wat doen “onze” meiden op de tribune ???? We rolden het spandoek uit en het werd duidelijk : Mini 3 kwam Dames 1 succes wensen bij deze wedstrijd. Er was ook voldoende “lawaai” meegenomen om hun aan te moedigen,wat een takke-herrie…hahaha

Dames 1 speelde vanaf het begin goed tegen Emmen ’95. de 1ste 2 sets werden vrij eenvoudig gewonnen. Er werd gevarieerd en alert gespeeld. Met slimmigheden maar ook met kracht, afgewisseld met een toegift voor de tegenstander…..was voor hun ook wel weer leuk.
De 3e set werd voor de tegenstander weer iets leuk. Sleen kwam zelfs een paar keer achter.
Wel sportief,maar niet geheel de bedoeling denk ik. Maar ach,ik heb er ook geen kijk op.
De dames hebben het keurig afgerond in het voordeel van Sleen. De winst was binnen. Toch nog even een 4e set spelen. Het toont toch de klasse van dit team door ook deze set weer te winnen. Dames jullie hebben mooi volleybal laten zien. Jullie zijn een waardig voorbeeld voor o.a. de mini’s ,Klasse en gefeliciteerd!! 
Mini 3 heeft genoten en wij als ouders zeker niet minder. Als klapstuk mochten de meiden samen met jullie op de foto : Erg leuk gebaar !!
Dank jullie wel voor jullie medewerking aan een prachtige dag en wellicht tot een volgende keer. Dankzij de fotograaf (de pannenkoekenbakker) kunnen jullie zien wat wij hebben gezien en meegemaakt.
Namens de vereniging kregen de meiden ook nog drinken en een zakje chips,de dag kon niet meer stuk.

Bij deze wil ik iedereen uitnodigen om eens te gaan kijken bij andere teams,b.v. Dames 1.
Het is een mooie ervaring in een gezellige sporthal.      DOEN !!!

Met de sportieve groeten van een ouder.

 

klik hier voor meer foto's

 

Een reactie plaatsen