Publiek gezocht

Publiek gezocht

Jiba_beachvolleybal.jpg

Jiba Eredivisie Men open 2010 te Emmen

Kom op zaterdag 15 en zondag 16 mei naar Emmen voor het Jiba Eredivisie Emmen Men Open 2010! De beste beachvolleyballers van Nederland openen dan hun eredivisieseizoen op het Marktplein in het centrum van Emmen. Het belooft een fantastisch evenement te worden, waarvoor we je heel graag uitnodigen.  De wedstrijden worden op zaterdag 15 mei gespeeld van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag 16 mei van 12.00 tot 17.00 uur. De finale is op zondag 16 mei om 16.30 uur. De toegang tot het toernooi is gratis!

Waarom je zeker moet komen?
  1. Beachvolleybal is hot! Het is een en al spektakel. Harde smashes, geplaatste aanvallen, duiken in het zand en ongelofelijke reddingen. Het is op en top genieten. Daarom trekt de sport op dit moment al meer dan 40.000 beoefenaars en zo’n 100.000 bezoekers per jaar.
  2. Voor de gezelligheid: voor of na een wedstrijd kun je een verfrissend drankje of een sportieve cocktail kopen en plaatsnemen op het terras of één van de lounge seats. Klets wat met je vrienden, relax en geniet van een heerlijk zonnetje!
Dus kom op 15 en 16 mei naar het centrum van Emmen. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit via je hyves/facebook en beleef twee prachtige dagen top beachvolleybal! Wil je meer informatie over het toernooi? Kijk dan op www.emmenbeach.nl.
 
Graag tot ziens in Emmen,
Werkgroep Emmen Beach

Een reactie plaatsen