Playbackshow 2011

Playbackshow 2011

Wederom winst voor DA1

Nadat we vorig jaar tweede zijn geworden bij de Playbackshow Promo Sleen konden we dit jaar niet wegblijven. Aan het einde van het volleybalseizoen hadden we al bedacht dat we de Weather Girls gingen doen met it’s raining men. Dit hield in dat we toch weer een dansje moesten instuderen.

Maandag 29 augustus zouden we gaan barbecueën met het ‘oud’ en ‘nieuw’ dames 1 en tegelijkertijd iets verzinnen op it’s raining men. Het weer liet het niet toe om te barbecueën maar een dansje instuderen lukte wel. Na ongeveer 2 uur stoeien met het dansje was het tijd om te stoppen. Vrijdag 2 september hebben we nog even een uurtje geoefend voor de playbackshow aan met alle attributen erbij, maar dit bleek achteraf geen goed plan. Er waren namelijk tijdens het oefenen al 3 paraplu’s gesneuveld, oeps. Nou ja, we wisten nu in ieder geval dat we voorzichtig moesten zijn met de paraplu’s.

Tegen 20:00 uur kwamen we aan in de tent en toen zagen we dat de tent al goed volstond met publiek uit Sleen. Nou eerst maar even een wijntje dan om wat te ontspannen en genieten van alle optredens die avond. Het viel ons op dat de groepen die mee deden duidelijk beter waren dan vorig jaar, dus we zagen al in dat wij vast geen plek in de top 3 zouden bemachtigen.

Toen er nog twee acts moesten zijn we maar vast naar achteren gegaan om ons om te kleden en spullen klaar te leggen. Als het dan tijd is gaan onze geweldige leadzangeressen Elsbeth en Femke op en begint het nummer. Waarop vervolgens de rest van het team opkomt en samen een leuke act neerzet (niet gelet op alles wat fout ging, zoals knappende paraplu’s en dergelijke) Maar het publiek reageert erg leuk en wij hebben samen de grootste lol op het podium. En dat is natuurlijk waar het allemaal om gaat!

Na ons komen nog 2 acts en dan gaat de jury in beraad over de uitslag van de avond. Na ongeveer 15 minuten komt de jury het podium op samen met alle acts van die avond. Karin komt aan het woord en geeft aan dat een meidengroep de derde plaats heeft weten te bemachtigen. De dames van de AH met de Spice Girls! Tweede prijs gaat ook naar een meidengroep (huh?!) En ja hoor, de dames van de volleybal!!! 😀 YESSS. Dit hadden we totaal niet verwacht maar zijn er uiteraard erg blij mee. Nadat we de prijs in ontvangst genomen hadden gingen we nog even met de polonaise door de zaal en hebben ook daarna nog heel veel lol gehad. Al met al een erg geslaagde avond en op naar het volleybalseizoen

Een reactie plaatsen