Pijnlijke nederlaag

Pijnlijke nederlaag

Thriantha HS2 – VC Sleen HS1 (3 – 1)

Komt een man bij de dokter met een pijnlijke kaak. Vraagt de dokter hoe hij eraan komt. Antwoordt de man: 'Door een volleybalwedstrijd'. Dokter verbaasd: 'Volleybalwedstrijd?'

Geen wonder dat de dokter verbaasd reageert, want zoiets verwacht je niet, maar de oorzaak was een botsing tussen de elleboog van Ronny met mijn kaak. Niet ernstig, maar ik voel hem nog steeds en dat herinnert me aan de nederlaag.

Sleen startte zoals wel vaker heel overtuigend en er werd goed gespeeld, maar Thriantha liet zich niet zomaar opzij zetten en wist de achterstand zelfs om te buigen in winst: 25-18. De tweede set gaf een heel wisselend beeld te zien: beide teams knokten voor wat ze waard waren. Het spel was niet altijd om over naar huis te schrijven, maar de spanning maakte veel goed. Sleen zat er weer heel dicht bij, maar moest de winst ook nu weer aan de thuisploeg laten met het minimale verschil: 25-23.

Met de gedachte dat een gelijkspel nog mogelijk was, begon Sleen de derde set heel voortvarend, maar ook Thriantha liet zich niet onbetuigd en in een spannende eindfase wisten de Heren van Sleen deze set naar zich toe te trekken. YES!!

De vierde set gaf weer een sterker Thriantha te zien en ook al was het spel weer niet erg oogstrelend, zij wonnen ook deze set in de voor Sleen teleurstellende uitslag: 25-18.

Al met al kunnen de Heren van Sleen hier niet erg tevreden over zijn, ook al zou je kunnen zeggen dat zij het beter deden dan in de thuiswedstrijd waarin met 0-4 werd verloren.

Een reactie plaatsen