Persbericht

Persbericht

        Nu Online toernooi-informatie!!!

 
Sleen, 30 juni 2010
 
 
 
Meer inschrijvingen
Het aantal inschrijvingen voor het 15e Beachvolleybaltoernooi, dat dit jaar op 21 en 22 augustus op het prachtige recreatieterrein Ermerstrand in Erm zal worden gehouden, bedraagt ongeveer 370. Dit is aanzienlijk meer dan vorig jaar, toen ongeveer 340 teams zich hadden aangemeld. De inschrijving is inmiddels gesloten en vrijwilligers van de VC Sleen zijn bezig met het maken van een speelschema. Het niveau van de teams is weer heel verschillend, van divisieniveau tot en met recreatieniveau.
 
On-line
Voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi zal het mogelijk zijn de uitslagen en standen van de poules on-line te bekijken. Deelnemers die in het bezit zijn van een telefoon, pda of laptop met een internetaansluiting, kunnen gedurende het toernooi actuele spelinformatie bekijken via www.toernooi.nl. Op deze site is nu al informatie over het toernooi beschikbaar.
Het on-line raadplegen tijdens het toernooi wordt mogelijk gemaakt via het jonge ICT-bedrijf Ready4it uit Coevorden (www.ready4it.nl). Dit bedrijf is ook één van de sponsoren van het toernooi.
 

Een reactie plaatsen