PD-wedstrijden

PD-wedstrijden

PD-wedstrijden voor Dames 1 & Heren 1

A.s. zaterdag 12 mei zal niet alleen het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi plaatsvinden, maar eveneens de PD-wedstrijden van Dames 1 en Heren 1!!! 

De PD-wedstrijden vinden plaats in Nieuwleusen, sporthal De Schakel. Beide teams, Dames 1 en Heren 1 spelen voor de promotie, de dames kunnen wanneer ze winnen door naar de Promotieklasse en de heren kunnen, wanneer ze winnen, terug naar de 3e klasse.

De heren spelen om 9.45 uur op veld 6 tegen S.G.O. of Emmen ’95, de echte tegenstander moet nog worden bepaald. Aangezien de heren zijn ingedeeld in een poule van 2 teams wordt dit een wedstrijd ‘best of five’, oftewel het team dat als eerste 3 sets gewonnen heeft is de winnaar.
We wensen de heren heel veel succes en hopelijk zien we ze terug in de 3e klasse!!!

Dames 1 speelt om 14.00 uur op veld 1 de eerste wedstrijd tegen DAC, waarna zij om 15.15 uur wederom op veld 1 worden verwacht om de wedstrijd tegen Tjoba te spelen. De dames spelen elke wedstrijd 3 sets tot 25 punten, met 2 punten verschil. Ook de dames willen wij heel veel succes wensen en hopelijk komen jullie terug met een prachtige plaats in de promotieklasse!

Toi toi toi dames en heren!!!

Klik hier voor het volledige PD-wedstrijdschema.

Een reactie plaatsen