Opnieuw net niet

Opnieuw net niet

VC Sleen HS1 – V.E.B '98 HS2  (0-4)

De kop en de uitslag lijken tegenstrijdig, maar beide kloppen.

De Heren van Sleen moesten aantreden tegen de kampioenskandidaat uit Borger en waren erop gebrand een puntje uit het vuur te slepen. 

Helaas werd het vuur door de Heren van Borger net iets heter gestookt, waardoor zij met de volle winst naar huis gingen.

Zoals vaak begon Sleen met de opslag en nam koelbloedig een voorsprong, maar nadat Borger de serve had overgenomen, veranderde het al gauw. Toch lieten de Sleners zich niet zomaar aan de kant zetten en legden de Borgers, Borgernaren of Borgerezen – wie het weet mag het (me) zeggen – het vuur na aan de schenen. Helaas konden zij niet voorkomen dat de eerste set eindigde in 23-25.

In de tweede set was het vuur bij Sleen wat gedoofd en zonder al te grote inspanning won Borger deze set met 17-25.
Nadat het vuurtje in de setwisseling weer wat was opgestookt , werd er weer fel gestreden aan beide kanten van het net en het was soms heel frustrerend te zien dat het aan de ene kant  – bij Sleen – vaak net niet lukte en aan de andere kant – V.E.B, – wel, met als eindstand 21-25.

Toch lieten de Heren van Sleen de kop niet hangen en vochten in de vierde set voor wat ze waard waren. Goede rally's werden afgewisseld door eenvoudige en soms stomme ballen waarbij de gasten met net iets meer overtuiging in hun spel de set binnensleepten met 22-25.

Enigszins teleurgesteld, maar ook tevreden over het feit dat wij het de koploper met 83 tegen 100 setpunten erg moeilijk had gemaakt, werd al weer vooruitgekeken naar de laatste wedstrijd van het seizoen in Bergentheim waar Sleen het 'De Schutters' die ook nog kampioen kunnen worden, zo lastig mogelijk zullen maken. Ze zijn gewaarschuwd: Schutters here we come!

Een reactie plaatsen