Oostermoer DS1 – VC Sleen DS1

Oostermoer DS1 – VC Sleen DS1

Nogmaals overwinning DS1 (1-3)

Op vrijdag 15 oktober hadden we een wedstrijd in Gieten. De eerste set begonnen we met Wilma, Elsbeth, Femke, Hanneke, Maaike en Martine. Oostermoer begon sterker dan Sleen en stond elke keer een paar punten voor. Anniek kwam er in voor Martine.

De tegenpartij had een goeie serve waardoor de pass van Sleen niet goed aan kwam. Maaike werd gewisseld voor Annelieke maar ook dit maakte helaas niet meer uit, want Sleen bleef te afwachtend spelen en verloor de set met 25-19.  In de tweede set begonnen we met Wilma, Annelieke, Martine, Hanneke, Maaike en Anniek. Sleen pakte dit keer direct de eerste punt en speelde veel overtuigender. We kwam op een stand van 3-10 door onder andere een goeie servebeurt van Martine en Anniek. Sleen wint de set met 17-25.
In de derde set begonnen we met Wilma, Annelieke, Martine, Hanneke, Maaike en Femke. Sleen nam weer de voorsprong en de coach van de tegenpartij moest nu de time-outs aanvragen. Femke heeft veel punten gemaakt met haar serve en ook werd er goed aangevallen door Wilma en Annelieke. En met een spannend eind wint Sleen met 19-25.
In de vierde set zijn we begonnen met Wilma, Annelieke, Anniek, Hanneke, Maaike en Femke. Dit keer begint Sleen weer wat te afwachtend waar de tegenpartij gebruik van maakt. We staan dan ook achter met 9-4. Joep vraagt een time-out aan om er wat meer pit in te krijgen. En dat doet Sleen dan ook goed. Met een ace van Hanneke staan we dan gelijk. 12-12. Door onder andere slimme ballen van Maaike en een goeie 3 meter aanval van Anniek winnen we de set met 18-25.
En met 3-1 winst is Sleen zeer tevreden en staan we op de 4e plek. Volgend weeken 

Een reactie plaatsen