Nog ff billen knijpen voor dames 3!

Nog ff billen knijpen voor dames 3!

Dames 3.jpg

Behoudt dames 3 de 3e klasse?

Zaterdag 8 mei, speelden de dames 3 van de volleybalclub Sleen PD-wedstrijden voor klassenbehoud in de 3e klasse. In de Esdalhal was het niet druk, maar de dames uit Sleen ontvingen enthousiaste steun van het talrijk opgekomen Slener publiek.

De eerste wedstrijd, tegen VSV, ging in de eerste set gelijk op, maar helaas verloren onze dames. De tweede set ging met gemak naar het team uit Vlagtwedde.
De tweede wedstrijd tegen Dio Oosterwolde 5 werd met behoorlijk veel overtuiging door Sleen gespeeld en beide sets werden dan ook door Sleen gewonnen.
Met goede moed even pauzeren om daarna aan de wedstrijd tegen Doles 3 te gaan beginnen. De wedstrijd ging gelijk op. Zowel de dames uit Harkstede als de dames uit Sleen hadden veel kansen. Gelukkig viel het gunstig uit voor Sleen en wonnen de dames de eerste set. Bijna de winst binnen dachten ze. De 2e set was erg spannend, helaas deze verloren ze net met twee punten verschil. Nu maar afwachten wat alle andere teams hebben gedaan in de regio. We duimen voor de dames!

Een reactie plaatsen