Nog één keer (??) … VC Sleen.

Nog één keer (??) … VC Sleen.

HedzerBedankt!!

Ton heeft weer een prachtige fotosessie van het afscheidsfeest en het einde van de competitie gemaakt en ik heb er deze foto uitgehaald omdat hij heel symbolisch in beeld brengt hoe het nu voelt.

Na een bijzondere, laatste wedstrijd en afscheidsfeest op 12 april, het inleveren van mijn sporttas en –kleding, gevolgd door een hartstikke gezellige barbecueafscheid van Heren 1 met coach Afke afgelopen zaterdag, is het doek gevallen, heb ik de deur dichtgedaan. De foto geeft het aan: hier ga ik voor de laatste keer (???) , helemaal alleen door de deur en verdwijn richting Zwolle. Ik heb er erg veel zin en ik ben ervan overtuigd dat Zwolle veel goeds te bieden heeft, maar ik zal de 30 jaren bij volleyballend Sleen zeker wel eens missen. Het was een geweldige tijd bij een zeer sportieve, actieve en gezellige club. Wees er van overtuigd dat ik jullie via de site en op andere manieren blijf volgen. Iedereen nogmaals HARTSTIKKE BEDANKT en het ga jullie – niet alleen op sportief gebied – goed!

Hedzer

 

Een reactie plaatsen