Nieuws van het Heren 1-front.

Nieuws van het Heren 1-front.

BalWedstrijdverslag.jpg

Wedstrijdverslag

Na met wisselend succes wedstrijden gespeeld te hebben tegen o.a. DEKO (twee keer) en IVO stond op zaterdag 27 maart 2010 de uitwedstrijd tegen Tjoba heren 2 op het programma. Aan de thuiswedstrijd hadden we een goed gevoel overgehouden om het simpele feit dat we één (1) set                                                   gewonnen hadden.

Dat gaf de burger in het algemeen en ons in het bijzonder moed. In de geheel vernieuwde sporthal “De Zon” vond om 19.00 uur precies de aanvang plaats. De basisopstelling van Sleen werd dit keer gevormd door van links naar rechts : Ton Haan, Harjo de Poel, Hedzer van der Kooi, Eelco van Wijk, Erik Nakken en Jan van Wijk (geen familie). Jan Sibon nam zowel op papier als op de bank de honneurs waar als coach. 

In no-time stond Sleen voor met 0-6 en leek er al vroeg in de wedstrijd een daverende verrassing te gebeuren in het Klazienaveense. Sleen viel gevarieerd en ontspannen aan en Tjoba had daar weinig tegen in te brengen. Tot de stand 8-13. Toen vroeg Tjoba zijn tweede time-out aan en stokte de Slener aanvalsmachine. Gevolg: zes punten op rij voor Tjoba. De stand op dat moment laat zich raden. Na een Slener time-out en de stand 15-17 wist Tjoba middels een eindspurt toch de set met de stand 20-18 naar zich toe te trekken.

De tweede set was van hetzelfde laken een pak: in het begin was Sleen de bovenliggende partij, maar weer was het Tjoba dat aan het langste eind trok: 22-20. Toch heerste bij Sleen het gevoel dat er wel een puntje in zat; misschien wel twee!! Vol frisse moed werd er begonnen aan de derde set en weer was er sprake van een gelijkopgaande strijd. Wel stonden de heren van Sleen steeds gelijk of voor. Zo ook aan het eind van de derde set: 20-22. Één (1) puntje in de tas! Dit tot grote frustratie en ongenoegen bij Tjoba heren 2.

Blijkbaar was bij Sleen de doelstelling gehaald, want in de vierde set bleek dat bij hen de koek volledig op was. Tjoba nam vrij snel een voorsprong van een punt of zeven (7) en deze bleef tot het eind van de wedstrijd in stand. Er kwam zelfs nog een puntje bij. Met 20-12 ging deze set en daarmee de wedstrijd naar Tjoba. Toch kan Sleen tevreden terugkijken op een goede wedstrijd vol inzet en emotie.

Nog twee wedstrijden te gaan en beide wel tegen Nivoc. Wie weet worden er nog één (1) of meer punten aan het huidige totaal van achtentwintig  (28) toegevoegd.

U bent van harte welkom om dit met eigen ogen te komen aanschouwen.

Een reactie plaatsen