Nieuwe teamindeling

op naar volgend seizoen

Het einde van het wedstrijdseizoen is bijna in zicht. Nog 2 teams gaan zich opmaken voor de PD wedstrijden op 12 mei. Verder zullen een aantal jeugdteams zich op 26 mei proberen te plaatsen voor de hoofdklasse. Meer info hierover volgt binnenkort.

De technische commissie is ondertussen samen met de trainers bezig geweest om een voorlopige teamindeling te maken voor volgend seizoen. Volgende week (8,9,10 mei) zullen de trainers dit op de training aan de teams bekend maken. Daarna wordt de indeling + het trainingsschema ook op de site geplaatst. In de week daarop (vanaf 15 mei) zullen we dan gaan trainen in de nieuwe samenstelling en op de nieuwe trainingstijden. Dit geldt ook voor mini's die naar de C's gaan.  We trainen door t/m 14 juni daarna is het zomerstop. De mini's doen 7 juni mee met de avond4daagse en trainen ook 14 juni voor het laatst. Die laatste training trainen zij in de nieuwe teams. De mini's krijgen 24 mei een nieuwsbrief met meer info over de afronding van het seizoen.

Alle leden die aangegeven hebben te willen stoppen kunnen tot einde seizoen blijven trainen met hun oude team, of een passend team in overleg met de trainer. De eerste training in het nieuwe seizoen is op 4 september

De TC wenst jullie alvast een hele fijne vakantie! 

 

Een reactie plaatsen