Net geen winst voor DS3

Net geen winst voor DS3

VC Sleen DS3 – V.C.R. DS1 (2 – 3)

Op zaterdag 4 februari moest DS3 thuis tegen de koploper V.C.R spelen. Iedereen had er zin in en we waren het er over eens dat we een mooie pot wilden spelen.

Er werd goed gespeeld. De ballen kwamen mooi bij Afke, die daardoor een goede set-up kon geven waardoor de ballen afgemaakt konden worden. Er werd met vertrouwen gevolleybald en deze set ging dan ook naar Sleen.
De tweede set begon Sleen slordig te spelen. De ballen kwamen niet bij Afke, waardoor er niet mooi drie keer gespeeld kon worden. In het veld was het erg rommelig en we konden geen rust in het spel krijgen. Deze set werd dan ook dik verloren.
In de derde set werd er gewisseld en was Sleen erg gebrand om deze set weer te winnen. Toch was het nog wat onrustig in het veld. Af en toe werden er mooie ballen geslagen, maar er werd niet constant gevolleybald. Na een stand van 23-23 begon de spanning te stijgen bij zowel Sleen als V.C.R. Er werden aan beide kanten domme fouten gemaakt waardoor de set niet snel gewonnen was. Na heel hard knokken en zweten wisten we dan toch de set met 31-29 te winnen.
Nu het 2-1 voor Sleen stond, was de motivatie nog groter om deze wedstrijd met 3-1 te winnen. Sleen begon vol goede moed en scoorde mooie ballen. Toch begon het wat rommeliger te worden en V.C.R maakte het Sleen steeds moeilijker. V.C.R liet het niet zomaar gebeuren om met 3-1 te verliezen en knokte daarom hard om deze set te winnen. Dit is ze uiteindelijk gelukt met een stand van 23-25.
Een vijfde set was aangebroken. V.C.R wist met vertrouwen te spelen, wat bij Sleen een beetje ontbrak. Er is hard geknokt, maar uiteindelijk was de spanning voor Sleen te groot. De set werd met 10-15 verloren.
Na de teleurstelling van het verliezen van deze wedstrijd, waren we het er toch over eens dat we goed gespeeld hebben tegen een team wat bovenaan staat. Aanstaande zaterdag spelen we uit tegen Animo. We staan gelijk met allebei 34 punten. Dit beloofd dus weer een spannende wedstrijd te worden.

Een reactie plaatsen