Mini

Mini

VIP-behandeling

Zaterdag 12 november beloofde een mooie dag te worden. ’s Morgens ging het mini-1 team naar Ter Apel om een 2-tal wedstrijdjes te spelen. De 1ste wedstrijd werd vrij eenvoudig gewonnen maar de 2de was erg spannend.

De 1ste set werd gewonnen maar tegen het einde van de 2de set stonden de meisjes met 4 punten achter met nog maar 3 minuten te spelen. Terwijl een blessure-behandeling bij de tegenpartij tijd in beslag nam. Met inzet en doorzettingsvermogen kwamen de meisjes toch nog gelijk. Klasse gespeeld meiden !!
In Ter Apel werd het vervolg van de middag besproken want wat was het geval ? Dit team werd als 1ste uitgenodigd om “Team van de Week” te zijn. De meisjes vroegen al wat of dat dan inhield. Sandra heeft in overleg met het bestuur een programma opgesteld met een VIP-behandeling. Wanneer wij om 18.15 uur in de kantine konden zijn zou de rest vanzelf goed komen.

’s Middags werd eerst bij de familie Damen een spandoek ingekleurd. Ook dat werd in goed samenspel een succes! Vervolgens ging iedereen naar huis om te eten om dan om 18.00 uur weer terug te zijn bij Inessa thuis. Klokslag 18.14 uur en 12 seconden kwamen wij in de kantine. Het begon gelijk goed; Er was een tafeltje gereserveerd bij het raam! Dit tafeltje was al voorzien van drinken en hapjes. Dames 2 speelde op dat moment hun wedstrijd dus dat konden wij even mooi meenemen. Om omstreeks 18.40 uur zijn de meisjes samen met Dames 1 de zaal ingegaan. Samen met hun hebben de meisjes warmgelopen om vervolgens de verdere voorbereiding van dichtbij te volgen van “hun” voorbeelden.

Voor het begin van de wedstrijd zijn de meisjes de tribune opgegaan om plaats te nemen op de gereserveerde plaatsen. Daar konden ze de tas met proviand plunderen die voor hun was samengesteld.

De tegenstander, Actief,was verder onbekend dus moesten we maar afwachten hoe de wedstrijd zou verlopen. Uiteindelijk won Dames 1 de wedstrijd in 4 sets wat de feestvreugde wel verhoogde!! Jullie hebben hele mooie dingen laten zien, complimenten!!

Na de wedstrijd mochten de meisjes het veld op om de dames te feliciteren en mee juichen om de winst. Je zag het plezier op hun gezichten, zowel bij de meisjes als bij Joep en “haar” dames.
De meisjes kregen een mooi vaantje om daarna nogmaals naar de kantine te gaan waar de tafel opnieuw was gevuld.

Moe maar voldaan gingen de meisjes naar huis en Dames; de meisjes hebben genoten. Ze vonden het een hele eer om bij jullie op het veld te mogen zijn en een deel van de voorbereiding mee te mogen doen!!! Dank jullie wel.

Ook het bestuur willen wij bij deze bedanken voor het mogelijk maken van zo’n mooie dag. Het is er weer eentje geworden die ze niet zullen vergeten!

Joep en Sandra; Het was weer een succes, dank jullie wel en tot ziens.

Een reactie plaatsen