Eerste verliespunt MB1 dit seizoen.

Eerste verliespunt MB1 dit seizoen.

Meisjes B1 – Set Uppers

Na een uurtje rijden kwamen we vrijdagavond 11 maart in Scheemda aan, waar de meiden een wedstrijd moesten spelen tegen de Set Uppers.
Om het kampioenschap veilig te stellen moest ook hier weer gewonnen worden.

Vlak voor de wedstrijd meldden Melissa en Myrthe zich met lichamelijke klachten bij de supporters (wij ouders). Was het de spanning? Helaas werkten de vlak voor de wedstrijd ingenomen Paracetamol door de beide dames niet als doping. In de eerste set werd niet de inzet en gedrevenheid getoond die we van allen kennen. Door misverstanden en rommelig spel kwam er nagenoeg geen aanval uit. De schwung kwam er helaas niet in. Deze set kan dan ook als eerste verloren set van dit seizoen in de boeken.

Na de veldwissel hoopten we op een ommekeer in het spel. Maar helaas de vrijdagavond dip was nog niet verdwenen. Met 9-1 achterstand ging het in de tweede set aanvankelijk niet veel beter. Het publiek vroeg zich af of dit de strategie van de coach was? Was dit de opzet “Door hier te verliezen kunnen ze thuis kampioen worden” Opeens kwam er een ommezwaai in de wedstrijd. Werd de spanning bij de Set Uppers toch té groot, om te winnen van koploper Sleen? Ze begonnen nu te rommelen en “onze meiden” van Sleen gingen beter spelen. Dit resulteerde in een setwinst van 27-25.

In de derde set kregen we eindelijk een beetje het niveau te zien die we gewend zijn. Bijna geen foute opslagen meer en er werd ook weer aangevallen. Discutabele beslissingen van de scheidsrechter heeft Sleen er echter niet van weerhouden de set ruim te winnen met 25-19.
Meiden succes verder.

De supporters.

 

Zie onder een impressie van de derde set.

Een reactie plaatsen